Villanyszerelői vállalkozásunk 2010-ben, mint Egyéni vállalkozás alakult meg. Az Egyéni vállalkozás az évek során Korlátolt Felelősségű társasággá nőtte ki magát. Így 2016-ban megalakult a HABI-VILL KFT, amely egy 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás.

A vállalkozás kezdetben családi házak, lakások, kisebb villanyszerelői munkák vállalásával foglalkozott. Jelenleg pedig, mint egyre több szakmai tapasztalattal a hátunk mögött az ország egész területén vállalunk teljeskörű villanyszerelési munkálatokat.

Ezen fejlődés nélkülözhetetlen elemei a vállalkozás alkalmazottjai, akik jelenleg 9 főt számlálnak és megfelelő szakmai bizonyítványokkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, A terveink között szerepel a létszám növelése, azaz még több fő alkalmazása.c

Így munkatársaim és jómagam gyors és hatékony munkavégzésével törekszünk, megrendelőink igényeit határidőn belül pontosan elvégezni. Napjainkban e teljesítéseknek köszönhetően elértük azt a célunkat, hogy nagyobb projekteket is képesek vagyunk megvalósítani.

A KFT célja a jövőt tekintve a még nagyobb szakmai és gazdasági fejlődés elérése, még több munkahely lehetőség teremtése, amelyek réven mindinkább kiszolgálhatjuk ügyfeleink igényeit.

Üdvözlettel:

Hablicsek Imre